De Gouden Parel Woerden verkiezing is weer losgebarsten!

Wie volgt Marieke van der Kleij op en mag zich de Gouden Parel Woerden 2018 noemen?

Helaas de stembus is gesloten!

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Frans van Hall

Frans van Hall

De HALL

Bij de opening in 2016 noemde burgemeester Victor Molkenboer De HALL al ‘een aanwinst voor Woerden’. Inmiddels is De HALL uitgegroeid tot dé hotspot van bedrijventerrein Middelland. Daarnaast zet Frans voedselverspilling actief op de kaart, stelt hij zijn keuken ter beschikking om met overtollig voedsel van de lokale Albert Heijn maaltijden te maken voor de voedselbank én hij mocht in 2017 een delegatie van ministers en Kamerleden verwelkomen op de Dag van de Ondernemer. Een echte ambassadeur van Woerden!

Hans Jongerius

Hans Jongerius

Hans Jongerius Groep

In 2018 mag Hans Jongerius zich alweer 30 jaar ondernemer en Renault dealer noemen. Deze familieman pur sang heeft niet alleen zijn beide zoons, maar ook zijn broer betrokken bij de zaak en gaat elke dag door het vuur voor zijn klanten en zijn bedrijf. Dat laatste blijkt ook uit het feit dat de Woerdense autodealer de hoogste klanttevredenheid scoort van alle Renault dealers in Nederland. Ook steunt Hans al jaren het Hans Jongerius Voetbal tegen Kanker toernooi; deze ondernemer heeft het hart op de juiste plek!

Michel Kwakkenbos

Michel Kwakkenbos

Kwakkenbos bv

Michel Kwakkenbos is, na opa Antoon en vader Anton, de derde generatie die aan het roer staat van het Harmelense Kwakkenbos bv. Het familiebedrijf bestaat in 2018 alweer 75 jaar en dat wordt gevierd! Met een feestweekend voor jong en oud worden alle generaties uit Harmelen en omgeving betrokken bij het jubileum. Met hart voor de zaak, voor zijn personeel én voor de maatschappij is deze nominatie voor Michel zeker op z’n plaats.

De stemmen zijn als volgt verdeeld:

– 40% wordt bepaald door stemmen van een vakjury, bestaande uit oud-winnaars

– 40% wordt bepaald door stemmen van leden van OnderNamen

– 20% wordt bepaald door de zogenoemde populariteitsstemmen (buren, vrienden, familie en kennissen)

U kunt stemmen tot dinsdag 11 september 17:00 uur, hierna sluiten de stembussen!

De uitreiking van de Gouden Parel Woerden vindt plaats op woensdag 26 september bij Volvo Hooftman Woerden. Meer informatie en aanmelden kan via woerden@ondernamen.nl.

 

© Copyright - OnderNamen | Gouden Parel Woerden 2018